KEA A.E.

Η πορεία της ΚΕΑ Α.Ε. ξεκίνησε το 2009, με τη δραστηριότητα της στον εμπορικό κλάδο του υδραυλικού υλικού και των συστημάτων θέρμανσης. Το 2012 η εταιρεία εισέρχεται σε νέα τροχιά ανάπτυξης και με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε επαγγελματίες και ιδιώτες καταναλωτές, προσθέτει στις παροχές της το ηλεκτρολογικό υλικό. Από το 2018, αντιλαμβανόμενη τις σύγχρονες ανάγκες για ένα «έξυπνο» και ασφαλές σπίτι, εντάσσει στις παροχές της τη διάθεση συστημάτων ασφάλειας και συναγερμού.

Μέσα σε μια δεκαετία, διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της με εταιρείες εγνωσμένης αξίας στους προαναφερόμενους τομείς, διαθέτοντας ολοκληρωμένη και ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής αξίας και κορυφαίας ποιότητας.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Λευκώνα Σερρών, οι οποίες περιλαμβάνουν έκθεση μεγέθους 800 m2 μπορείτε να εντοπίσετε τις πλέον συμφέρουσες για εσάς λύσεις υδραυλικού και ηλεκτρολογικού υλικού, θέρμανσης, φυσικού αερίου, κλιματισμού, ειδών υγιεινής και συστημάτων ασφάλειας και συναγερμού.

Για την ΚΕΑ Α.Ε. το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο, γι’ αυτό τον λόγο το προσωπικό της είναι άρτια καταρτισμένο και ενήμερο για τις εξελίξεις στην αγορά. Η εταιρεία μάλιστα επενδύει στη διαρκή επιμόρφωση και εξέλιξη των ανθρώπων της, μέσω της παρακολούθησης ειδικών επαγγελματικών σεμιναρίων, ώστε να πετύχει την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Με ξεκάθαρο προσανατολισμό στην ποιοτική εξυπηρέτηση, την τεχνική υποστήριξη, την άριστη γνώση των απαιτήσεων της αγοράς και τις ανταγωνιστικές τιμές, η εταιρεία μας μπορεί εγγυημένα, να καλύψει τόσο τις τρέχουσες όσο και τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της.

Άλλωστε για όλους εμάς στην ΚΕΑ Α.Ε. ο πελάτης είναι προτεραιότητα!

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

 • Υδραυλικά υλικά
 • Ηλεκτρολογικά υλικά
 • Λάμπες Led
 • Φωτιστικά
 • Είδη υγιεινής
 • Πλακάκια
 • Εργαλεία
 • Φίλτρα νερού
 • Ηλιακούς θερμοσίφωνες
 • Μπόιλερ
 • Ηλιακά
 • Βρύσες
 • Σώματα – καλοριφέρ
 • Καλώδια

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 • Φυσικό Αέριο
 • Πετρέλαιο
 • Πέλλετ
 • Αντλία Θερμότητας

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με γνώμονα τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, αναπτύσσουμε τις συνεργασίες μας με εταιρίες εγνωσμένης αξίας και ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό, η KEA Α.Ε. αποτελεί πλέον επίσημο συνεργάτη της εταιρείας Somfy, προσφέροντας σας σύγχρονα συστήματα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας και αυτοματισμούς για ένα “έξυπνο” σπίτι.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αφοί Παπαπαναγιώτου – Διοίκηση

Η ΚΕΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2004 και στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τις στον Λευκώνα Σερρών . Διαθέτουμε έκθεση 810 τ.μ. όπου προβάλουμε πλήρεις προτάσεις για το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο. Επενδύουμε και στηριζόμαστε στο νεανικό προσωπικό μας για να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό και πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

 

Νικολαΐδης Μιχάλης – Υπεύθυνος αποθήκης

Στην αποθήκη συναντάμε τον Μιχάλη, ο οποίος ελέγχει τις παραγγελίες και την παραλαβή των προϊόντων, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία της.

Ζηλιαχόβαλης Στέλιος – Εξωτερικός πωλητής

Ο Στέλιος βρίσκεται στην επιχείρηση από το 2014. Είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της ΚΕΑ Α.Ε. στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία. Με καθημερινή παρουσία από τον νομό Σερρών ως τον νομό Έβρου καλύπτει το τμήμα χονδρικών πωλήσεων σε άλλα εμπορικά καταστήματα.

Παναγιωτίδης Δημήτρης – Αποθηκάριος

Ο Δημήτρης ως αποθηκάριος είναι υπεύθυνος για την παραλαβή των προϊόντων, την παρακολούθηση των παραγγελιών, τη φόρτωση-εκφόρτωση τους και την εν γένει εύρυθμη λειτουργία της αποθήκης.

Κωστόπουλος Μιχάλης – Υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης

Ο Μιχάλης είναι υπεύθυνος του τμήματος μηχανοργάνωσης παρέχοντας υπηρεσίες ελέγχου της ομαλής λειτουργίας των συστημάτων πληροφορικής της εταιρίας.

Μάκρη Άννα – Υπεύθυνη λογιστηρίου

Η Άννα εντάχθηκε στο δυναμικό της ΚΕΑ Α.Ε. το 2008. Είναι ο άνθρωπος που ελέγχει , συγκεντρώνει και επεξεργάζεται όλες τις οικονομικές συναλλαγές της επιχείρησης . Η πολυετής εμπειρία της εξασφαλίζει τη διαφάνεια και την αξιοπιστία της εταιρείας μας.

Αλεξανδρίδου Μαρία – Γραμματειακή Υποστήριξη

Η Μαρία βρίσκεται στο δυναμικό της ΚΕΑ Α.Ε. από το 2017. Είναι ο άνθρωπος που παρέχει υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης βοηθώντας σημαντικά στην οργάνωση και στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Το ωράριο λειτουργίας μας είναι:

Δευτέρα 8:00 – 15:00 (Απόγευμα κλειστά)
Τρίτη 8:00 – 15:00 & 18:00 – 21:00
Τετάρτη 8:00 – 15:00 (Απόγευμα κλειστά)
Πέμπτη 8:00 – 15:00 & 18:00 – 21:00
Παρασκευή 8:00 – 15:00 & 18:00 – 21:00
Σάββατο 8:00 – 15:00

 

Ισολογισμός 2012

Ισολογισμός 2013

Ισολογισμός 2014

Η ομάδα της ΚΕΑ @ 2021