Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 50 100 150

TP-LINK TL-WA860RE v6 WiFi Extender Single Band (2.4GHz) 300Mbps

31.64

Μια εύχρηστη και βολική συσκευή που θα σας επιτρέπει να επεκτείνετε το δίκτυό σας. Κατάλληλο για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, είναι σε θέση να ενισχύσει το σήμα του ασύρματου δικτύου σας και να καλύψει τις νεκρές ζώνες που μέχρι πρότινος ήταν εκτός εμβέλειας.

Εξαλείψτε τις νεκρές ζώνες του οικιακού Wi-Fi

Το TL-WA860RE έχει σχεδιαστεί για εύκολη επέκταση της κάλυψης και της ισχύος του σήματος του ασύρματου δικτύου σας. Με 2 εξωτερικές κεραίες, μετατρέπει τις νεκρές ζώνες σε συνδεδεμένες ζώνες, βοηθώντας να διατηρείτε τις mobile συσκευές, τα media players και τους υπολογιστές συνδεδεμένους στο Wi-Fi με μια αξιόπιστη σύνδεση.

Plug and Play, Εξαιρετικά εύκολη χρήση

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να επεκτείνουν την ασύρματη κάλυψη, πιέζοντας το κουμπί WPS του δρομολογητή και του Range Extender αντίστοιχα. Μόλις συνδεθούν με ένα δρομολογητή, οι χρήστες μπορούν απλά να αποσυνδέσουν και να συνδέσουν το Range Extender ξανά οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται να το ρυθμίσετε ξανά.

Σχεδιασμός για περισσότερη ευκολία

Το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει η συσκευή είναι μία πρίζα ρεύματος στην οποία συνδέεται. Για να εξασφαλιστεί ότι καμία πρίζα δεν πάει χαμένη προσφέρει μια ενσωματωμένη υποδοχή ρεύματος.

Βρείτε τη βέλτιστη θέση με Ένδειξη έξυπνου σήματος

Οι έξυπνες λυχνίες σήματος δείχνουν τη δύναμη του σήματος που λαμβάνει το TL-WA860RE από τον υπάρχον δρομολογητή, ο οποίος βοηθά στην εύρεση της καλύτερης θέσης για βέλτιστη κάλυψη Wi-Fi.

Περισσότερο από ένα Range Extender

Με τη λειτουργία AP Mode, το TL-WA860RE θα μπορούσε να μετατρέψει την ενσύρματη σύνδεση στο Internet σε ασύρματο σημείο πρόσβασης. Εκτός αυτού, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ασύρματος adapter για να συνδέσει ενσύρματες συσκευές όπως συσκευές Blu-ray, κονσόλες παιχνιδιών, DVR και Internet TVs.