Προβολή όλων των 25 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 50 100 150

Ariston Cares S 24 Επιτοίχιος Λέβητας Συμπύκνωσης Αερίου 19088kcal/h

990.00
Ο επιτοίχιος λέβητας Cares S 24 της εταιρείας Ariston, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 100 m². Λειτουργεί με αέριο και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα. Το μεγάλο του πλεονέκτημα σε σχέση με έναν λέβητα πετρελαίου είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται κάποια δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμου καθώς η παροχή γίνεται απευθείας από τις σωληνώσεις του δικτύου. Για να λειτουργήσει θα πρέπει να αγοραστεί και καυστήρας, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου. Χρησιμοποιεί τεχνολογία συμπύκνωσης, κατά την οποία ο λέβητας εκμεταλλεύεται την ενέργεια που βρίσκεται αποθηκευμένη στα ζεστά καυσαέρια πριν τα αποβάλλει στο περιβάλλον. Έτσι αυξάνει κατά πολύ την απόδοση του και επιτυγχάνει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων άρα και χρημάτων. Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, κάτι που προσφέρει μεγάλη αντοχή σε θερμικό σοκ και επίσης δεν παρουσιάζει διάβρωση και ρωγμές. Χαρακτηριστικά
 • Ονομαστική Θερμική Ισχύς: 19088kcal/h
 • Τοποθέτηση: Επιτοίχιος
 • Υλικό: Ανοξείδωτος

Ariston Clas One Ext 25 Επιτοίχιος Λέβητας Συμπύκνωσης Αερίου με Καυστήρα 18487kcal/h

1349.99
Ενεργειακή απόδοση: Η τεχνολογία συμπύκνωσης θέρμανσης ONE και τα αξεσουάρ θερμορύθμισης ενισχύουν τις επιδόσεις και την απόδοση μέχρι την Ενεργειακή Κλάση A+. Το Alteas ONE και το Genus ONE είναι εξοπλισμένα με το καινοτόμο σύστημα ανάφλεξης με ηλεκτρονικό έλεγχο καύσης και προσαρμοστικότητα αερίου. Το σύστημα είναι σε θέση να αναγνωρίζει αυτόματα τα χαρακτηριστικά του αερίου, παρέχοντας σταθερή απόδοση θέρμανσης, προηγμένο έλεγχο και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες. Nέος θερμικός εναλλάκτης Xtra Tech: από ανοξείδωτο χάλυβα με τμήματα ροής 142% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Σχεδιασμός και τεχνολογία: Ο Clas One Ext κατασκευάζεται με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά: ο ανοξείδωτος χάλυβας, που χρησιμοποιείται εγγυάται υψηλή πιστότητα και πολύ μεγάλο κύκλο ζωής.Ο αναλογικός ανεμιστήρας δίνει μια πολύ σταθερή παροχή αέρα με σκοπό μια καλή καύση.Η πρόσθεση φίλτρου επιστροφής θέρμανσης εγγυάται την προστασία του λέβητα από συσσώρευση ακαθαρσιών του νερού, όπως επίσης η λειτουργία εξαέρωσης προστατεύει από την συσσώρευση αέρα.Η χρήση συστημάτων κατά του κολλήματος αποτρέπει από παγωνιά και συσσώρευση αλάτων όχι μόνο τον λέβητα αλλά και ολόκληρο το σύστημα.Το περίβλημα από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα, ανθεκτικό στη διάβρωση, προστατεύει τον λέβητα από τις καιρικές συνθήκες. Άνεση: Χάρη στο Sensys και στον εξωτερικό αισθητήρα, η λειτουργία AUTO αποφεύγει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τις αιχμές, δίνοντας μια σταθερή θερμοκρασία για την μέγιστη θερμική άνεση. Πολύ ακριβής ρύθμιση ισχύος σύμφωνα με την πραγματική ανάγκη θέρμανσης χάρη στη σχέση διαμόρφωσης 1 : 7. H λειτουργία Comfort δίνει στιγμιαία ζεστό νερό, για 30 μετά το πρώτο τράβηγμα, εξαλείφοντας τους χρόνους αναμονής. με έναν μεγάλο εναλλάκτη ζεστού νερού, παραδίδεται περισσότερο ζεστό νερό όταν η λειτουργία Comfort είναι ενεργή. Το μεγαλύτερο δοχείο διαστολής είναι κατάλληλο για μεγάλες επιφάνειες θέρμανσης. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε ΕΔΩ

Ariston Genus ONE NET EXT 25 Επιτοίχιος Λέβητας Συμπύκνωσης Αερίου με Καυστήρα 18487kcal/h

1400.00
Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης εξωτερικής τοποθέτησης με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα. Σχέση διαμόρφωσης 1:10 και θερμικός εναλλάκτης XtraTech από ανοξείδωτο χάλυβα, που μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής.  Μέγιστη άνεση, υψηλή απόδοση και έλεγχος εξ'αποστάσεως.

Forte CS 25 Λέβητας Συμπύκνωσης Πετρελαίου με Καυστήρα 21496kcal/h

2517.44
Ο επιδαπέδιος λέβητας Forte CS 25 μπορεί να καλύψει χώρους έως και 150 m². Λειτουργεί με πετρέλαιο και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα. Θα πρέπει να υπάρχει και ξεχωριστή δεξαμενή πετρελαίου, από την οποία θα γίνεται η άντληση του καυσίμου. Περιλαμβάνει καυστήρα, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου. Χρησιμοποιεί τεχνολογία συμπύκνωσης, κατά την οποία ο λέβητας εκμεταλλεύεται την ενέργεια που βρίσκεται αποθηκευμένη στα ζεστά καυσαέρια πριν τα αποβάλλει στο περιβάλλον. Έτσι αυξάνει κατά πολύ την απόδοση του και επιτυγχάνει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων άρα και χρημάτων. Είναι χαλύβδινος και σε σχέση με έναν μαντεμένιο, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας ενώ είναι και αισθητά ελαφρύτερος. Παράλληλα, έχει αρκετά υψηλό βαθμό απόδοσης ενώ η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει έως και τα 30 χρόνια.
 • Ονομαστική Θερμική Ισχύς: 21496kcal/h
 • Τοποθέτηση: Επιδαπέδιος
 • Υλικό: Χαλύβδινος
 • Επιπλέον μόνωση και στιβαρότερη κατασκευή
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • Δεν περιλαμβάνεται δοχείο διαστολής και κυκλοφορητή

Forte CS 35 Λέβητας Συμπύκνωσης Πετρελαίου με Καυστήρα 30094kcal/h

2613.44
Ο επιδαπέδιος λέβητας Forte CS 35, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 200 m². Λειτουργεί με πετρέλαιο και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα. Θα πρέπει να υπάρχει και ξεχωριστή δεξαμενή πετρελαίου, από την οποία θα γίνεται η άντληση του καυσίμου. Περιλαμβάνει καυστήρα, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου. Χρησιμοποιεί τεχνολογία συμπύκνωσης, κατά την οποία ο λέβητας εκμεταλλεύεται την ενέργεια που βρίσκεται αποθηκευμένη στα ζεστά καυσαέρια πριν τα αποβάλλει στο περιβάλλον. Έτσι αυξάνει κατά πολύ την απόδοση του και επιτυγχάνει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων άρα και χρημάτων. Είναι χαλύβδινος και σε σχέση με έναν μαντεμένιο, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας ενώ είναι και αισθητά ελαφρύτερος. Παράλληλα, έχει αρκετά υψηλό βαθμό απόδοσης ενώ η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει έως και τα 30 χρόνια.
 • Ονομαστική Θερμική Ισχύς: 30094kcal/h
 • Τοποθέτηση: Επιδαπέδιος
 • Υλικό: Χαλύβδινος
 • Επιπλέον μόνωση και στιβαρότερη κατασκευή
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • Δεν περιλαμβάνεται δοχείο διαστολής και κυκλοφορητή

GreenTech ConTech GTC 25 Λέβητας Συμπύκνωσης Πετρελαίου με Καυστήρα 21496kcal/h

1920.00
Ο επιδαπέδιος λέβητας ConTech GTC 25 της εταιρείας GreenTech, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 150 m². Λειτουργεί με πετρέλαιο και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα. Θα πρέπει να υπάρχει και ξεχωριστή δεξαμενή πετρελαίου, από την οποία θα γίνεται η άντληση του καυσίμου. Περιλαμβάνει καυστήρα, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου. Χρησιμοποιεί τεχνολογία συμπύκνωσης, κατά την οποία ο λέβητας εκμεταλλεύεται την ενέργεια που βρίσκεται αποθηκευμένη στα ζεστά καυσαέρια πριν τα αποβάλλει στο περιβάλλον. Έτσι αυξάνει κατά πολύ την απόδοση του και επιτυγχάνει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων άρα και χρημάτων. Είναι χαλύβδινος και σε σχέση με έναν μαντεμένιο, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας ενώ είναι και αισθητά ελαφρύτερος. Παράλληλα, έχει αρκετά υψηλό βαθμό απόδοσης ενώ η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει έως και τα 30 χρόνια.

GreenTech ConTech GTC 35 Λέβητας Συμπύκνωσης Πετρελαίου με Καυστήρα 30094kcal/h

1980.00
Ο επιδαπέδιος λέβητας ConTech GTC 35 της εταιρείας GreenTech, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 200 m². Λειτουργεί με πετρέλαιο και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα. Θα πρέπει να υπάρχει και ξεχωριστή δεξαμενή πετρελαίου, από την οποία θα γίνεται η άντληση του καυσίμου. Περιλαμβάνει καυστήρα, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου. Χρησιμοποιεί τεχνολογία συμπύκνωσης, κατά την οποία ο λέβητας εκμεταλλεύεται την ενέργεια που βρίσκεται αποθηκευμένη στα ζεστά καυσαέρια πριν τα αποβάλλει στο περιβάλλον. Έτσι αυξάνει κατά πολύ την απόδοση του και επιτυγχάνει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων άρα και χρημάτων. Είναι χαλύβδινος και σε σχέση με έναν μαντεμένιο, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας ενώ είναι και αισθητά ελαφρύτερος. Παράλληλα, έχει αρκετά υψηλό βαθμό απόδοσης ενώ η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει έως και τα 30 χρόνια.

GreenTech ConTech GTC 45 Λέβητας Συμπύκνωσης Πετρελαίου με Καυστήρα 38693kcal/h

2200.00
Ο επιδαπέδιος λέβητας ConTech GTC 45 της εταιρείας GreenTech, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 200 m². Λειτουργεί με πετρέλαιο και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα. Θα πρέπει να υπάρχει και ξεχωριστή δεξαμενή πετρελαίου, από την οποία θα γίνεται η άντληση του καυσίμου. Περιλαμβάνει καυστήρα, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου. Χρησιμοποιεί τεχνολογία συμπύκνωσης, κατά την οποία ο λέβητας εκμεταλλεύεται την ενέργεια που βρίσκεται αποθηκευμένη στα ζεστά καυσαέρια πριν τα αποβάλλει στο περιβάλλον. Έτσι αυξάνει κατά πολύ την απόδοση του και επιτυγχάνει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων άρα και χρημάτων. Είναι χαλύβδινος και σε σχέση με έναν μαντεμένιο, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας ενώ είναι και αισθητά ελαφρύτερος. Παράλληλα, έχει αρκετά υψηλό βαθμό απόδοσης ενώ η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει έως και τα 30 χρόνια.

Riello Residence 25 KIS Επιτοίχιος Λέβητας Συμπύκνωσης Αερίου με Καυστήρα 21496kcal/h

1586.00
Ο λέβητας Residence είναι ένα ενεργειακά αποδοτικό μοντέλο. Ο εναλλάκτης θερμότητας, κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, με εμπρόσθια πρόσβαση προς τον θάλαμο καύσης εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές ρύπων στο ελάχιστο.
 • ACC Ενεργός έλεγχος καύσης (αυτόματη ρύθμιση της βαλβίδας αερίου με συνεχή έλεγχο της καύσης επιτυγχάνοντας τον βέλτιστο βαθμό απόδοσης).
 • Αυτόματη προσαρμογή στον τύπο αερίου (φυσικού αερίου/υγραερίου) χωρίς αλλαγή ακροφυσίων.
 • Πιστοποίηση <Range Rated>.
 • Νέος εύχρηστος ψηφιακός πίνακας ελέγχου με φωτιζόμενη οθόνη.
 • Κυκλοφορητής μεταβλητής ταχύτητας υψηλού μανομετρικού και χαμηλής ηλεκτρικής κατανάλωσης (GRUNDFOS 15-60).
 • Σχέση διαμόρφωσης 1:8 που επιτρέπει στον λέβητα να ανταποκρίνεται σε κάθε ζήτηση θερμότητας.
 • Ενσωματωμένο λογισμικό αντιστάθμισης με τη χρήση εξωτερικού αισθητηρίου περιβάλλοντος (ως παρελκόμενο).
 • Με ειδική προστασία κατά της βροχής και της υγρασίας (IPX5D).

Riello Start Condens 25 KIS Επιτοίχιος Λέβητας Συμπύκνωσης Αερίου με Καυστήρα 25kw

1459.00
Ο Start Condens είναι ένας νέος επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης μικρών διαστάσεων, που επιτρέπει την εγκατάσταση σχεδόν παντού στο σπίτι. Μειώνει τις δαπάνες λειτουργίας έως 35% σε σχέση με ένα συμβατικό λέβητα, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.
 • Οι λέβητες συνδυασμένης λειτουργίας προσφέρουν μια υψηλή αναλογική λειτουργία και μπορούν να συνδυαστούν με ηλιακά συστήματα με τα κατάλληλα παρελκόμενα.
 • Πιστοποίηση “Range Rated”: εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση σε όλο το εύρος της ισχύος του και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις πραγματικές ανάγκες του συστήματος.
 • Υψηλής απόδοσης κυκλοφορητής χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης (IEE ≤ 0,20).
 • O τελικός χρήστης μπορεί να έχει πάντα ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του λέβητα με τη βοήθεια ενδεικτικών LED και της ψηφιακής οθόνης.
 • Ενσωματωμένο λογισμικό αντιστάθμισης με την χρήση εξωτερικού αισθητηρίου περιβάλλοντος (ως παρελκόμενο).
 • Τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο μερικώς προστατευμένο, IPX5D.

Riello Λέβητας Αερίου Start Condens 29

1305.23
Ο Start Condens είναι ένας νέος επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης μικρών διαστάσεων, που επιτρέπει την εγκατάσταση σχεδόν παντού στο σπίτι. Μειώνει τις δαπάνες λειτουργίας έως 35% σε σχέση με ένα συμβατικό λέβητα, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.
 • Οι λέβητες συνδυασμένης λειτουργίας προσφέρουν μια υψηλή αναλογική λειτουργία και μπορούν να συνδυαστούν με ηλιακά συστήματα με τα κατάλληλα παρελκόμενα.
 • Πιστοποίηση “Range Rated”: εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση σε όλο το εύρος της ισχύος του και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις πραγματικές ανάγκες του συστήματος.
 • Υψηλής απόδοσης κυκλοφορητής χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης (IEE ≤ 0,20).
 • O τελικός χρήστης μπορεί να έχει πάντα ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του λέβητα με τη βοήθεια ενδεικτικών LED και της ψηφιακής οθόνης.
 • Ενσωματωμένο λογισμικό αντιστάθμισης με την χρήση εξωτερικού αισθητηρίου περιβάλλοντος (ως παρελκόμενο).
 • Τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο μερικώς προστατευμένο, IPX5D.
 • Αντιπαγετική προστασία (μέχρι -3°C).

Thermostahl GreenTech GT20 Ατομικός Λέβητας Πετρελαίου με Καυστήρα 20000kcal/h

1190.00

* Ο συγκεκριμένος λέβητας πετρελαίου προορίζεται μόνο για αντικατάσταση.

Ο επιδαπέδιος λέβητας GreenTech GT20 της εταιρείας Thermostahl, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 100 m². Λειτουργεί με πετρέλαιο και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα. Θα πρέπει να υπάρχει και ξεχωριστή δεξαμενή πετρελαίου, από την οποία θα γίνεται η άντληση του καυσίμου. Περιλαμβάνει καυστήρα, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου. Επίσης λειτουργεί σαν ατομική μονάδα, δηλαδή εκτός του ότι χρησιμοποιείται για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα επιπρόσθετα συμβάλλει στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Είναι χαλύβδινος και σε σχέση με έναν μαντεμένιο, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας ενώ είναι και αισθητά ελαφρύτερος. Παράλληλα, έχει αρκετά υψηλό βαθμό απόδοσης ενώ η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει έως και τα 30 χρόνια. Χαρακτηριστικά
 • Ονομαστική Θερμική Ισχύς: 20000kcal/h
 • Τοποθέτηση: Επιδαπέδιος
 • Υλικό: Χαλύβδινος

Thermostahl GreenTech GT30 Ατομικός Λέβητας Πετρελαίου με Καυστήρα 30000kcal/h

1240.00

* Ο συγκεκριμένος λέβητας πετρελαίου προορίζεται μόνο για αντικατάσταση.

Η ατομική μονάδα πετρελαίου GT αποτελεί ένα πλήρες λεβητοστάσιο σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο με μειωμένες διαστάσεις για να χωράει εύκολα σε κάθε χώρο. Ο κορμός της μονάδας είναι χαλύβδινος, με τέσσερα διαφράγματα καυσαερίων για υψηλότερη απόδοση και εξοικονόμηση καυσίμου. Αποτελεί την ιδανική λύση για μικρές κατοικίες. Οικονομική λύση για ατομική θέρμανση με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Η αρχή λειτουργίας βασίζεται στην αντίθλιψη που δημιουργείται από την επιστρεφόμενη φλόγα μέσα στον θάλαμο καύσης και την μετάδοση θερμότητας με ακτινοβολία. Τα καυσαέρια αντιστρέφουν την πορεία τους στον πυθμένα του θαλάμου καύσης και περιβάλλουν την φλόγα σε όλο το μήκος της. Με αυτόν τον τρόπο η φλόγα δεν έρχεται σε επαφή με τα τοιχώματα του λέβητα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά GT
 • Τέσσερα διαφράγματα καυσαερίων
 • Σχεδιασμός με εσωτερικό ηλεκτρολογικό πίνακα για προστασία από νερό, υγρασία
 • Θερμική μόνωση
 • Καλύμματα βαμμένα με ηλεκτροστατική αντιδιαβρωτική βαφή
Τεχνολογία
 • Καυστήρας υψηλής απόδοσης
 • Προρυθμισμένες βάσεις οριζοντίωσης
 • Οπές στην βάση της μονάδας για εκκένωση υγρών από τυχόν διαρροές
 • Πίνακας με φιλικό μενού χρήστη
Τεχνικά χαρακτηριστικά

Thermostahl GreenTech GT40 Ατομικός Λέβητας Πετρελαίου με Καυστήρα 40000kcal/h

1410.00

* Ο συγκεκριμένος λέβητας πετρελαίου προορίζεται μόνο για αντικατάσταση.

Ο επιδαπέδιος λέβητας GreenTech GT40 της εταιρείας Thermostahl, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 200 m². Λειτουργεί με πετρέλαιο και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα. Θα πρέπει να υπάρχει και ξεχωριστή δεξαμενή πετρελαίου, από την οποία θα γίνεται η άντληση του καυσίμου. Περιλαμβάνει καυστήρα, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου. Επίσης λειτουργεί σαν ατομική μονάδα, δηλαδή εκτός του ότι χρησιμοποιείται για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα επιπρόσθετα συμβάλλει στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Είναι χαλύβδινος και σε σχέση με έναν μαντεμένιο, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας ενώ είναι και αισθητά ελαφρύτερος. Παράλληλα, έχει αρκετά υψηλό βαθμό απόδοσης ενώ η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει έως και τα 30 χρόνια.

Λέβητας Pellet Biopel Mini v9s 30kw

4014.50
 • Εύκολη τοποθέτηση
 • Δυνατότητα τοποθέτησης της δεξαμενής δεξιά η αριστερά
 • Εύκολη συντήρηση και επίβλεψη
 • Δυνατότητα προσθήκης αξεσουάρ στο μέλλον με το Control V9
 • Περιστροφή δεξαμενής
 • Υψηλή απόδοση
 • Δεξαμενή 220kg
 • Γρήγορο άναμμα
 • 30kw
 • Απόδοσης 93,5%
 • Πλάτος: 173cm Ύψος: 150cm Βάθος: 117cm

Λέβητας Pellet Biopel Mini v9s 40kw

4602.88
 • Εύκολη τοποθέτηση
 • Δυνατότητα τοποθέτησης της δεξαμενής δεξιά η αριστερά
 • Εύκολη συντήρηση και επίβλεψη
 • Δυνατότητα προσθήκης αξεσουάρ στο μέλλον με το Control V9
 • Περιστροφή δεξαμενής
 • Υψηλή απόδοση
 • Δεξαμενή 220kg
 • Γρήγορο άναμμα
 • 40kw
 • Απόδοσης 93,6%
 • Πλάτος: 173cm Ύψος: 150cm Βάθος: 117cm

Λέβητας Pellet Biopel Mini v9s Compact 150 21kw

4376.58
 • Εύκολη τοποθέτηση
 • Δυνατότητα τοποθέτησης της δεξαμενής δεξιά η αριστερά
 • Εύκολη συντήρηση και επίβλεψη
 • Δυνατότητα προσθήκης αξεσουάρ στο μέλλον με το Control V9
 • Υψηλή απόδοση
 • Δεξαμενή 150kg
 • Γρήγορο άναμμα
 • 21kw
 • Απόδοσης 92,9%
 • Πλάτος: 83.8cm Ύψος: 128.3cm Βάθος: 118cm

Λέβητας Pellet Biopel Mini v9s Compact 150 30kw

4494.26
 • Εύκολη τοποθέτηση
 • Δυνατότητα τοποθέτησης της δεξαμενής δεξιά η αριστερά
 • Εύκολη συντήρηση και επίβλεψη
 • Δυνατότητα προσθήκης αξεσουάρ στο μέλλον με το Control V9
 • Υψηλή απόδοση
 • Δεξαμενή 150kg
 • Γρήγορο άναμμα
 • 30kw
 • Απόδοσης 93,5%
 • Πλάτος: 83.8cm Ύψος: 128.3cm Βάθος: 118cm

Λέβητας Pellet Biopel Mini v9s Compact 225 21kw

4421.84
 • Εύκολη τοποθέτηση
 • Δυνατότητα τοποθέτησης της δεξαμενής δεξιά η αριστερά
 • Εύκολη συντήρηση και επίβλεψη
 • Δυνατότητα προσθήκης αξεσουάρ στο μέλλον με το Control V9
 • Υψηλή απόδοση
 • Δεξαμενή 225kg
 • Γρήγορο άναμμα
 • 21kw
 • Απόδοσης 92,9%
 • Πλάτος: 96.8cm Ύψος: 128.3cm Βάθος: 118cm

Λέβητας Pellet Biopel Mini v9s Compact 225 30kw

4512.36
 • Εύκολη τοποθέτηση
 • Δυνατότητα τοποθέτησης της δεξαμενής δεξιά η αριστερά
 • Εύκολη συντήρηση και επίβλεψη
 • Δυνατότητα προσθήκης αξεσουάρ στο μέλλον με το Control V9
 • Υψηλή απόδοση
 • Δεξαμενή 225kg
 • Γρήγορο άναμμα
 • 30kw
 • Απόδοσης 93,5%
 • Πλάτος: 96.8cm Ύψος: 128.3cm Βάθος: 118cm

Λέβητας Pellet Biopel Mini v9s Compact 225 40kw

5100.74
 • Εύκολη τοποθέτηση
 • Δυνατότητα τοποθέτησης της δεξαμενής δεξιά η αριστερά
 • Εύκολη συντήρηση και επίβλεψη
 • Δυνατότητα προσθήκης αξεσουάρ στο μέλλον με το Control V9
 • Υψηλή απόδοση
 • Δεξαμενή 225kg
 • Γρήγορο άναμμα
 • 21kw
 • Απόδοσης 93,6%
 • Πλάτος: 96.8cm Ύψος: 128.3cm Βάθος: 118cm

Λέβητας Pellet Biopel Mini v9s Tower 21kw

4331.32
 • Εύκολη τοποθέτηση
 • Εύκολη συντήρηση και επίβλεψη
 • Δυνατότητα προσθήκης αξεσουάρ στο μέλλον με το Control V9
 • Ιδανικό για πολύ μικρά λεβητοστάσια
 • Υψηλή απόδοση
 • Δεξαμενή 60kg
 • Γρήγορο άναμμα
 • 21kw
 • Απόδοσης 92,9%
 • Πλάτος: 48,2cm Ύψος: 155,6cm Βάθος: 118cm

Λέβητας Pellet Biopel Mini v9s Tower 30kw

4458.05
 • Εύκολη τοποθέτηση
 • Εύκολη συντήρηση και επίβλεψη
 • Δυνατότητα προσθήκης αξεσουάρ στο μέλλον με το Control V9
 • Ιδανικό για πολύ μικρά λεβητοστάσια
 • Υψηλή απόδοση
 • Δεξαμενή 60kg
 • Γρήγορο άναμμα
 • 21kw
 • Απόδοσης 93,5%
 • Πλάτος: 48,2cm Ύψος: 155,6cm Βάθος: 118cm