Νέα

V-Timer: “Έξυπνος” χρονοδιακόπτης για το θερμοσίφωνα!

Το V-timer είναι μια έξυπνη συσκευή, με την οποία ρυθμίζετε το χρόνο που επιθυμείτε να είναι αναμμένος ο θερμοσίφωνας. Έχει οπτική ένδειξη που ενημερώνει καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του και ηχητική ότι ο θερμοσίφωνας έκλεισε αυτόματα.

Χρήση

1) Με τη χρήση ενός απλού περιστρεφόμενου διακόπτη ορίζετε μόνιμα τη διάρκεια που θα μένει αναμμένος ο θερμοσίφωνας. Η διάρκεια μπορεί να αλλάζει μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα. Στα περισσότερα κλίματα 15 λεπτά τον χειμώνα και 7 το καλοκαίρι θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

2) Πριν κάνετε μπάνιο πατάτε απλά τον διακόπτη ενεργοποίησης του V-timer.

3) Όσο ο θερμοσίφωνας είναι αναμμένος μια φωτεινή ένδειξη είναι αναμμένη για να σας ενημερώνει ότι βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας. Όσο είναι αναμμένο το λαμπάκι περιμένετε πριν χρησιμοποιήσετε τον θερμοσίφωνα για να είστε ασφαλείς.

4) Μόλις περάσει το χρονικό διάστημα που έχετε ορίσει θα κλείσει αυτόματα. Επίσης το V-timer εκπέμπει ηχητική ειδοποίηση, η οποία σταματά μετά από λίγο. Με τον τρόπο αυτό γνωρίζετε πως το νερό έχει θερμανθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οφέλη από τη χρήση του:

Οικονομία

– Με το V-timer κάθε μήνα θα πληρώνετε λιγότερο ρεύμα από 10€ έως 50€.
– Απαραίτητο για ηλικιωμένους που ξεχνάνε, αμελείς φοιτητές, οικογένειες με παιδιά.
– Μεγαλώνει τη διάρκεια ζωής του θερμοσίφωνα.
– Ο θερμοσίφωνας παραμένει ανοιχτός ΜΟΝΟ για όσο χρειάζεται.

Εξυπηρέτηση – Ευκολία

-Δεν έχετε πια άγχος να κλείσετε το θερμοσίφωνα.
-Το V-timer κλείνει αυτόματα το θερμοσίφωνα όταν περάσει ο χρόνος που έχετε ρυθμίσει.
-Ρυθμίζεται με πολύ εύκολο τρόπο.
-Το νερό δε βράζει.

Ασφάλεια

– Δεν κινδυνεύετε από ηλεκτροπληξία την ώρα που κάνετε μπάνιο.
– Δεν κινδυνεύετε να σκάσει ο θερμοσίφωνας αν δεν δουλεύει ο θερμοστάτης.

Διεθνές Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας

– Το V-timer είναι ένα προϊόν που παρά το ότι έρχεται να λύσει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα τα νοικοκυριά, είναι πρωτοποριακό και έχει πιστοποιηθεί με Διεθνές δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας με αριθμό 20150100506.

Φιλικό στο περιβάλλον

– Πέρα από τις οικονομικές συνέπειες, πρέπει να παρατηρήσουμε και τα πολύ σημαντικά οφέλη για την προστασία του περιβάλλοντος. Με τη χρήση του V-timer, εξοικονομούμε ενέργεια, που σημαίνει λιγότερους ρίπους για το περιβάλλον και διευρύνουμε τη ζωή του θερμοσίφωνα, μιας συσκευής της οποίας η κατασκευή προκαλεί επίσης ρίπους.

Είδη V-Timer

Αναλογικό V-timer

Η πιο κλασσική και οικονομική λύση V-timer. Ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυριό. Η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα ρελέ ισχύος που είναι απαραίτητο για την εγκατάσταση.

Ψηφιακό V-timer

Για όσους θέλουν μια αίσθηση τεχνολογίας στο χειρισμό του θερμοσίφωνα. Εύκολο στη χρήση με χειρισμό 2 κουμπιών. Η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα ρελέ ισχύος που είναι απαραίτητο για την εγκατάσταση.

Smart WiFi V-timer

Το Wifi V-timer αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε gadgetάκια. Δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης του θερμοσίφωνα από το κινητό σας, αλλά και τοπικά από τον ηλεκτρολογικό σας πίνακα. Ανοίγετε και κλείνετε το θερμοσίφωνα από το κινητό σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα ρελέ ισχύος που είναι απαραίτητο για την εγκατάσταση.

Χαρακτηριστικά

– Χρονοπρογραμματισμός Θερμοσίφωνα

– Αυτόματο κλείσιμο

– Αναλογική Ρύθμιση Χρόνου Λειτουργίας

– Χρόνος ρύθμισης: από 1 έως 60 λεπτά

– Η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα ρελέ ισχύος που είναι απαραίτητο για την εγκατάσταση.