Νέα

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για το Φυσικό Αέριο

1)Ποια τα οφέλη για ένα νοικοκυριό;

Θέρμανση: Αποτελεί μια από τις οικονομικότερες μορφές θέρμανσης παγκοσμίως και σίγουρα συνιστά μια από τις πιο ξεκούραστες λύσεις (δεν απαιτεί γέμισμα – κουβάλημα).

Ζεστό νερό χρήσης: Με το φυσικό αέριο έχουμε άφθονο νερό χρήσης. Το νερό ζεσταίνεται την ώρα που ανοίγει η βρύση, με αποτέλεσμα να έχουμε μέγιστη οικονομία και άνεση.

2) Περνά το αέριο από το σπίτι μου;

Ελέγχοντας τον χάρτη και την οδό του κάθε ενδιαφερόμενου μπορούμε να απαντήσουμε σε λίγα λεπτά αν περνά το φυσικό αέριο από το σπίτι του.

3)Πότε θα γίνει η επέκταση δικτύου;

Προσοχή! Μην ακούτε κανέναν για τις επεκτάσεις δικτύου. Αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η ΔΕΔΑ, άρα θα περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις και δεν θα εμπιστεύεστε τα λόγια του καθενός.

4)Υπάρχει φόβος με το φυσικό αέριο – Είναι επικίνδυνο;

Όλες οι εγκαταστάσεις μπορούν να θεωρηθούν εντός εισαγωγικών “επικίνδυνες” γιατί λειτουργούν με εύφλεκτα υλικά. Οποιαδήποτε εγκατάσταση γίνει με σωστά κριτήρια και σωστή τοποθέτηση δεν ενέχει τον παραμικρό κίνδυνο! Πόσο μάλλον το φυσικό αέριο το οποίο είναι και το μόνο που περνά από αυστηρούς ελέγχους.

5)Τι ισχύει με τις οικοδομές;

Οι οικοδομές μπορούν να συνδέσουν το υπάρχον σύστημα κεντρικής θέρμανσης με το αέριο κάνοντας μια μικρή μετατροπή. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε χαμηλό κόστος εγκατάστασης. Επίσης μπορούν να αυτονομήσουν το κάθε διαμέρισμα τοποθετώντας ατομικούς λέβητες στα μπαλκόνια. Σχετικά ακριβότερο κόστος εγκατάστασης με το οποίο ωστόσο πετυχαίνουμε τη μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση.

6)Τι ισχύει με τις φιάλες υγραερίου;

Οι φιάλες είναι μια καλή λύση θέρμανσης.

-Είναι νόμιμη η τοποθέτηση στο μπαλκόνι

-Ξεκούραστη λύση για τον χρήστη

-Οικονομικότερη κατανάλωση από το πετρέλαιο

-Όταν η οικοδομή θα συνδεθεί με το αέριο δεν θα χρειαστεί να δαπανήσετε επιπλέον χρήματα. Η εγκατάσταση θα είναι έτοιμη.

7)Τι πρέπει να προσέξουμε στην επιλογή μηχανημάτων;

Οι καταναλωτές πρέπει να εμπιστευτούν τις μεγάλες και επώνυμες εταιρείες. Βασικός λόγος είναι ότι αυτές μπορούν να εγγυηθούν για την ύπαρξη ανταλλακτικών. Επίσης διαθέτουν άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα. Η επιλογή της ΚΕΑ Α.Ε. να συνεργαστεί με τον όμιλο της ARISTON δείχνει ξεκάθαρα τις βλέψεις μας για την εξασφάλιση του τρίπτυχου: αξιοπιστία – διαχρονικότητα – οικονομία.